Puppy's

Hieronder vind u alle informatie van onze vorige nestjes en of wij momenteel pups hebben. 
Voordat u besluit ons te informeren voor een puppy vragen wij u om onderstaande informatie goed door te lezen.

Wij verkopen geen pups aan mensen die wij nog niet gezien hebben! Dus voordat u een pup mag reserveren willen wij eerst dat u langskomt voor een bezoek. 
Indien u hier geen behoefte aan heeft adviseren wij u om ons niet te benaderen voor een pup. Wij voeden ze met heel veel liefde op en willen alleen het beste voor onze puppy's. Wanneer u ons mailt stelt u zichzelf dan ook even voor. Mails zonder naam en/of alleen vragend naar een prijs zullen wij niet beandwoorden.

De ouderdieren van onze pups zijn allemaal getest op erfelijke oogafwijkingen, deze testen mag u ook inzien als u bij ons bent. Ook testen wij de patella's! Onze pups verlaten pas na 10 a 12weken leeftijd het nest. Wij voeren onze pups uitsluitend vers vlees en ipv het reguliere entingschema laten wij de pups titeren! Hiermee word overvaccineren vermeden en word de pup op t juiste moment geent! Meer over titeren kun je HIER vinden! De pup krijgt een stamboom van de raad van beheer mee, een DNA certificaat en een paspoort. Pups die naar het buitenland verhuizen kunnen pas na 15weken het nest verlaten dit i.v.m de nieuwe regelgeving 
 

Wij hebben geen pups maar bij onze vriendin in Drenthe zijn nog pups beschikbaar!
Klik HIER om naar haar website tegaan.