Puppy's

Hieronder vind u alle informatie van onze vorige nestjes en of wij momenteel pups hebben. 
Voordat u besluit ons te informeren voor een puppy vragen wij u om onderstaande informatie goed door te lezen!!!

Wij verkopen geen pups aan mensen die wij nog niet gezien hebben! Dus voordat u een pup mag reserveren willen wij eerst dat u langskomt voor een bezoek. 
Indien u hier geen behoefte aan heeft adviseren wij u om ons niet te benaderen voor een pup. Wij voeden ze met heel veel liefde op en willen alleen het beste voor onze puppy's. Wanneer u ons mailt stelt u zichzelf dan ook even voor. Mails zonder naam en/of alleen vragend naar een prijs zullen wij niet beantwoorden.
 

Onze pups worden zeer zorgvuldig gefokt! Ons uitgangpunt is het fokken van gezonde honden met een fijn karakter. 
Alle honden waarmee wij fokken zijn getest op erfelijke afwijkingen die binnen het ras kunnen vookomen. 


Onze Shih-Tzu pups zullen pas tussen de 10 & 12 weken het nest verlaten, onze Duitse Doggen pups rond de 8 a 9weken. 
 Wij voeren onze pups uitsluitend vers vlees (meer info daarover vind je HIER) en ipv het reguliere entingschema laten wij de pups titeren! Hiermee word overvaccineren vermeden en word de pup op t juiste moment geent! Meer over titeren kun je HIER vinden! De pup krijgt een stamboom van de raad van beheer mee, een digitaal DNA certificaat en een Europees paspoort en is uiteraard gechipt. Wij verwachten van onze toekomste puppyeigenaren dat ze hun pup meerdere keren komen bezoeken alvorens de pup mee naar huis mag. Pups die naar het buitenland verhuizen kunnen pas na 15 weken het nest verlaten dit i.v.m de nieuwe regelgeving 
 

Wij hebben geen pups beschikbaar